February 22, 2019

February 20, 2019

Please reload

Entradas recientes

Sessió de comunió entre camps grocs!

May 13, 2019

1/10
Please reload

Entradas destacadas

PostBoda a la Platja de Canyet!

September 18, 2017

UN POSTBODA BEN DIFERENT!

 

Encara que el temps ja comença a canviar, aprofitant que encara el sol es deixa veure, amb la Mercè i el Jordi vam anar a fer les fotos del Postboda a la platja!! Ens en vam anar cap a Girona, a la Platja de Canyet de Mar!

 

Aquell dia però quan vam arribar allà el cel estava ben ennuvolat! però qui ha dit que amb un cel ennuvolat no es poden fer fotos? A mi personalment, la llum i l'atmosfera d'un cel ple de núvols baixos m'agrada molt més. És una llum suau que envolta, no hi ha ombres dures ni marcades, i cal dir que al ser setembre i el dia que feia, estavem sols practicament!! un ambient perfecte!

 

Un deixo aqui un resum de les fotos, però podeu veure'n més entrant AQUÍ

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload