February 22, 2019

February 20, 2019

Please reload

Entradas recientes

Sessió de comunió entre camps grocs!

May 13, 2019

1/10
Please reload

Entradas destacadas

SESSIONS PER NÚVIES DIFERENTS!

January 30, 2019

La LIBERTAD DE SER TÚ Y YO by Folet

 

 

Així és el títol que posaria a aquest post. En una de les moltes sessions de la Goka, vaig tenir el gust de poder conèixer a Folet Pouvoir, una gran artista i professional, que el dia del seu casament va plantejar-se una gran qüestió, perquè totes les núvies han de seguir amb els patrons clàssics? Perquè t'has de gastar un dineral amb el vestit del teu gran dia quan pots invertir-ho en altres coses? Així neix Folet...

 

TRENCAR AMB LES NORMES ESTABLERTES, ANAR A CONTRACORRENT, SER TU MATEIXA!

 

Al Món Folet et fans el vestit a mida per tu, segons el teu estil i personalitat. Un vestit per llüir en el teu gran dia, i que et pugui servir per altres moments de la teva vida. I així ens vam conèixer, i vam presentar Folet al món. Vaig tenir l'honor de poder fotografiar les seves primeres creacions, i que de bona mà se que no seran les últimes, perquè hi ha moles núvies amb personalitat pròpia, atrevides, i que no se senten reflexades pels grans vestits de princesa de les grans marques.

 

Si ets atrevida, tens personalitat pròpia parla amb la Folet, o millor dit, la Laura, juntes fareu grans creacions pel teu gran dia!

 

SIGUES UNA NOVIA FOLET I FUIG DE LES CORRENTS!