top of page

Natural, viva, diferent, única... Així serà el teu gran dia! i així és com m'agrada treballar!

El día passarà, pero et quedaran las fotos

 

Doncs això mateix. 

No m'agraden els posats, ni les postures forçades, així que no posareu, sinó que ja m'espavilo perque estigueu còmodes, i passeu un gran dia! 

No em perdo res, vull que ho revisquis tot tal i com va ser, boig o tranquil, amb més o menys bogeria, però que sigui tot tal com va passar. 

M'agrada jugar a darrera l'objetiu, i de tant en tant fer fotos diferents.

Les meves parelles son úniques i diferents! No els agrada el "postureo artificial", els agrada riure i disfrutar de la vida i estan molt i molt enamorats!!! És el teu cas?

La Caixeta de la Goka!!

Ja sigui amb àlbum o sense, la Goka us entrega sempre "La caixeta de la Goka"! I que és això?

Doncs per poder tenir un record més a mà pel dia a dia, per no perdre l'èssència dels origens de la fotografia, per poder tenir fotos amb paper i poder sentir-ne el tacte, sempre entreguem una caixa amb una sel.lecció de fotos (que faig jo), juntament amb un usb ben bonic i original! Aquí en teniu un exemple!

Quantes fotos entreguem?

Entreguem de 700 -1000 fotos editades i en màxima resolució. En el plaç màxim d'un més des del casament. (a vegades les teniu abans, però per si surten imprevistos preferim dir un mes). En aquest plaç teniu les fotos i la Caixeta de la Goka. 

Preboda i Postboda

És recomanable el preboda? Doncs nosaltres pensem que si, ja que així ens coneixem una mica més, com sou, que us agrada, i així el dia del casament  ja estareu acostumats a nosaltres, el clima serà de confiança, i tot serà molt més natural. A part que passareu una estona ben divertida!

I el Postboda? a la Goka li encanten els Postboda, a la platja, a la neu, a la muntanya. Aconseguim fotos molt naturals, i acabem de donar utilitat els vostres vestits. Busquem fotos de somni!

I el Vídeo? 

També fem videooo!! Així és! Sóc fotògrafa, però tenim pack amb video. Treballo amb videos igual de frescos i desperts, originals i poc convencionals, gens aburrits!

Seran els que posaran moviment i so al teu dia, entregant tot en 4k, alta qualitat, perque revisquis tot el que passi, tal com passi.

Recomanats a Bodas.net

bottom of page