Més que una feina, una passió, una manera de viure...

Més que una feina, una passió... així és com definiria el que sentu quan faig fotos. 

Aquí en aquestes línies explico breument com treballem i el significa per nosaltres un casament.

Casar-se és una aventura! I poder formar part d'ella, poder seguir-la a través dels objectius és el més gran dels honors!

S'intenta cuidar cada detall per poder correspondre com toca en el que serà un dia mooolt especial per vosaltres, i darrera de la càmera, aquest lloc privilegiat, s'intenta regalar-vos el millor record per poder reviure aquesta història dia a dia el que us queda de vida!

Vosaltres sabeu com voleu que sigui el vostre dia especial i únic, i nosaltres sabem com immortalitzar-lo!

Com fem les fotos?

Aquí no ens agraden les fotos aburrides, ni les clàssiques, apostem pper les fotos naturals i espontànies, així que en les meves fotos no hi haurà molts posats, nomès alguns que requereixi jo en aquell dia i els que em podeu demanar vosaltres. Així podem captar gestos, mirades, sentiments, moments únics,... moments màgics! Per això nosaltres som un convidat més! Riem amb vosaltres i ens assegurem de que estigueu el més despreocupats possibles per tal de que les fotos siguin molt naurals! Som uns caçadors de moments! Definiriem la foto de la goka com una foto natural, dinàmica, amb base documental. Instantànies desde diferents punts de vista. 

L'Àlbum!

L'àlbum és diferent en cada casament, variant la plantilla, però tots amb un acabat pulit. 

L'àlbum és opcional, el tenim com una opció a afegir al teu pack de casament.

Els àlbums que entreguem son de lli, amb un acabat fi i pulit, cada un acompanyat amb la seva corresponent caixa per guardar-lo. 

Tenim opció a demanar còpies en format més petit per les families.

La Caixeta de la Goka!!

Ja sigui amb àlbum o sense, la Goka us entrega sempre "La caixeta de la Goka"! I que és això?

Doncs per poder tenir un record més a mà pel dia a dia, per no perdre l'èssència dels origens de la fotografia, per poder tenir fotos amb paper i poder sentir-ne el tacte, sempre entreguem una caixa amb una sel.lecció de fotos (que faig jo), juntament amb un usb ben bonic i original! Aquí en teniu un exemple!

Quantes fotos entreguem?

Entreguem de 700 -1000 fotos editades i en màxima resolució. En el plaç màxim d'un més des del casament. (a vegades les teniu abans, però per si surten imprevistos preferim dir un mes). En aquest plaç teniu les fotos i la Caixeta de la Goka. 

Preboda i Postboda

És recomanable el preboda? Doncs nosaltres pensem que si, ja que així ens coneixem una mica més, com sou, que us agrada, i així el dia del casament  ja estareu acostumats a nosaltres, el clima serà de confiança, i tot serà molt més natural. A part que passareu una estona ben divertida!

I el Postboda? a la Goka li encanten els Postboda, a la platja, a la neu, a la muntanya. Aconseguim fotos molt naturals, i acabem de donar utilitat els vostres vestits. Busquem fotos de somni!

I el Vídeo? 

Pels videos tenim el millor equip que podrieu tenir, i són els companys de PRODUCCIONS MC. Un equip dinàmic, treballen amb alta definició i 4k. Durant la post-producció, cuiden molt el look final del film, som molt exigents i a la vegada flexibles… s’ha d’entregar tot perfecte! 

Aquí teniu l'enllaç per veure els grans videos que entreguen: --------------------------->>

userpic_2016-06-06_11-23-25_80.jpg

Recomanats a Bodas.net