top of page

Un dels moments més bonics de l'embaràs...el compte enrera!

Ja arriba el Daniel... 

Immortalitza un dels moments més màgics, quan l'arribada del nou membre està a tocar!  En aquest cas la pluja ens perseguia però la vam esquivar! I vaig tenir uns ajudants de luxe, els que seran els cosins del petit Daniel!

Un embaràs amb germans que seran els grans! Diversió assegurada!

L'Àlex estava molt content perque aviat serà el germà gran de casa! Encara que es un belluguet, vam fer una sessió de fotos molt bonica amb una familia que aviat serà de quatre!

Aire fresc, arbres verds, muntanya... i la Nur en camí!!

La Jesica i l'Unai con la típica parella que tothom necessitaria a la seva vida, son pura calma i tranquilitat, caricies i petons! Per fer aquesta sessió vam anar a Berga, enmig de muntanyes i aire fresc! La Nur respira natura desde dintre la panxa! i qui no es va perdre la sessió va ser l'Uma, la que aviat serà la germana gran peluda! 

Pluja de fulles grogues, resacosos verds d'estiu i unes mirades de complicitat...!

Les sessions de tardor solen ser més màgiques sempre, i encaa més si les pluges de fulles hi son presents! Un indret amagat on vam poder transmetre la complicitat de dos pares esperant al Martí!

L'estiu, la riera transparent, la brisa d'estiu i la pluja!

Aquesta sessió semblava ser impossible la vam fer en dues tandes! En una la pluja ens va acompanyar, en la segona el sol va ser t'estimoni de l'amor que desprenen aquesta parella! Vam tenir el moment de la riera! Però nomès un moment, ja que l'aigua estava congeladíssima! 

Quan hi ha tants sentiments, ni la pluja ni els núvols esguerre una sessió!

Sessió Motera a la platja!!

La Jessi i el Sergio son velocitat pura! Surten xispes de les seves mirades! Els dos son amants de les motos,  són ¨moteros¨! I les seves fotos no podien ser de cap altra manera que...a tot gas!

Galeria de panxetes!

bottom of page