top of page

Un Casament amb molta energia!


ALFREDO & MARGA - Gandia - Valencia

28 MAY 2016

Ella de Sueca - València, ell de Burgos! Ella riallera, festera i amb un gran caràcter, i ell...ell la seva mitja taronja! simpàtic, rialler, i amb ganes de viure la vida!

Una parella molt simpàtica que vam tenir el gust de poder viure amb ells aquest gran dia ple d'emocions màgiques!!

La Marga ens va escriure un dia i ens va dir que es casava amb l'Alfredo i que tenia molt clar qui volia que li fes les fotos! La Goka!! Ens va comentar que volia tranquilitat en un dia en el que es passen nervis, i que volia despreocupar-se de tot el que seria immortlitzar tot aquells moments únics i especials que es viurien. Quina il.lusió!!

Ens vam trobar el mateix dia 28 de maig a Gandia. Com sempre vam arribar bastant puntuals i vam pujar a les habitacions de l'hotel on estàven. Quina alegria al veure'ls! Estaven molt nerviosos, però per aquest motiu hi som nosaltres també, per ser un convidat més, per ser de confiança, i per aportar-vos la tranquilitat que necessiteu!

Una barreja de sensibilitat i caràcter, pel que va ser un dia rodó! Encara que el que tenia que ser un casament tot exterior, va acabar sent interior, ja que una tempesta inesperada va invadir aquell dia, però això no va ser motiu per perdre els somriures!

Enhorabona parella! i Gràcies per deixar-nos formar part de la vostra història!

Aquí deixem un petit resum del casament!

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page