top of page

Sessió de fotos entre camps de blat!


Per Nadal vam fer vals de regal de sessions de fotos, és un regal que trobo molt bonic, encara que no t'agradin les fotos! Les sessions de fotos és una experiència divertida, diferent, i que jo intento que tothom passi una bona estona.

Un d'aquests vals va ser per una noieta que va veure les fotos d'una amiga seva i li van agradar, així que la familia va pensar que seria un bon regal! així que vam esperar a passar l'hiver i... fa uns dies vam fer la sessió!

He de dir que els nervis al principi sempre hi son, i pel fotògraf també! Ja que tenim un gran repte nosaltres, aconseguir que estigueu còmodes tota l'estona, empatitzar al màxim amb vosaltres, perque acabeu amb un bon record de la sessió de fotos i de la Goka!

En aquest cas crec que ho vam aconseguir, ja que al recollir-les em van dir que havien quedat molt contentes, tant mare com filla.

Us deixo amb un resum del que van ser aquestes dues horetes, on vam passar per camps de blat encara verds, per vies del tren, i vam acabar jugant amb bengales de fum!

Comments


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page