top of page

SESSIONS PER NÚVIES DIFERENTS!


La LIBERTAD DE SER TÚ Y YO by Folet

Així és el títol que posaria a aquest post. En una de les moltes sessions de la Goka, vaig tenir el gust de poder conèixer a Folet Pouvoir, una gran artista i professional, que el dia del seu casament va plantejar-se una gran qüestió, perquè totes les núvies han de seguir amb els patrons clàssics? Perquè t'has de gastar un dineral amb el vestit del teu gran dia quan pots invertir-ho en altres coses? Així neix Folet...


TRENCAR AMB LES NORMES ESTABLERTES, ANAR A CONTRACORRENT, SER TU MATEIXA!


Al Món Folet et fans el vestit a mida per tu, segons el teu estil i personalitat. Un vestit per llüir en el teu gran dia, i que et pugui servir per altres moments de la teva vida. I així ens vam conèixer, i vam presentar Folet al món. Vaig tenir l'honor de poder fotografiar les seves primeres creacions, i que de bona mà se que no seran les últimes, perquè hi ha moles núvies amb personalitat pròpia, atrevides, i que no se senten reflexades pels grans vestits de princesa de les grans marques.

Si ets atrevida, tens personalitat pròpia parla amb la Folet, o millor dit, la Laura, juntes fareu grans creacions pel teu gran dia!

SIGUES UNA NOVIA FOLET I FUIG DE LES CORRENTS!

Comments


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page