top of page

Les DUES CARES de la GoKA


Fa temps vaig fer una entrada explicant qui era la Goka, i més endavant la vaig fer un petit apartat de la pàgina web, perquè la gent que entrés sabés una mica millor qui era la persona que estava darrera de tot aquest món.

Allà explicava, que la Goka és una persona imaginativa, que pensa que la imaginació és un dels motors de la ment i que vigoritza l'ànima.

La Goka pensa que tots un dia vam ser nens, tots uns dia ens vam sorprendre amb una floreta, amb el cant d'un ocell, mirant una estrella al cel, veient una formiga més gran que les altres, quan vam trepitjar la neu per primer cop, la primera pelada als genolls, pintar sortint de la ratlla.... aquesta capacitat d'emocionar-nos amb les petites coses de la vida que són les que realment les fan importants, i... llavors em pregunto... en quin moment vam perdre aquell petit príncep que vivia en nosaltres? En quin punt passes de viure feliç a sobreviure?

La Goka cuida cada dia aquest petit nen que viu en ella, sense deixar-lo escapar, i el cuida fent el que més li agrada, DIBUIXAR i FOTOGRAFIAR els somriures.

Molts nomès em coneixeu del Món de la Goka, o potser de la Goka Fotografia, i avui us dic que aquestes dues meitats formen el meu TOT.

La Goka intenta plasmar en cada click de la càmera, en cada pinzellada sobre el paper, una mica de l'essència del seu món, intentant créixer dia a dia, aportar noves coses, i sobretot, tenir la capacitat d'emocionar amb el que fas, de transmetre.

No us quedeu només amb una meitat, acompanyeu-me en el meu tot!

Aquí teniu les dues cares de la Goka, la que parla a través de la seva mirada, i la que explica les coses amb le seu pinzell.

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page