top of page

Sessió de comunió entre camps grocs!


Ja estem ficats de cap a les comunions, que són sessions que m'agraden molt. M'agrada tractar amb els nens, son espontanis, m'agrada jugar amb ells mentres fem fotos, escoltar les seves aventures, i opinar amb ells i decidir com els hi agradaria posar-se, d'aquesta manera és com obtenim fotos naturals i úniques, on puguis reconèixer als teus fills.

No sóc partidària de les postures forçades, això era cosa de l'època analògica, on t'ho havies de pensar 3 vegades abans de disparar, i jo la vaig passar, no sóc tant jove ja, jijijij, i fa molts anys que faig fotografia, de fet jo em rebelava els meus propis carrets, però tornem al tema.

L'altre dia vam tenir una comunió molt divertida entre camps de colza, camps grocs! Com sempre dic, va venir tota la familia, inclús el gos, ja que són un més de la familia i a les sessions són sempre benvinguts. És igual que siguin moguts, ja trobarem la manera de caçar-los jeje.

Ja teniu clar on voldrieu fer les sessions de fotos? Us deixo un resum del que va ser aquesta, on vam fer fotos de comunió, de familia, divertides... inclús amb el mallot de gimnàsia!

Comentários


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page