top of page

PostBoda a la Platja de Canyet!


UN POSTBODA BEN DIFERENT!

Encara que el temps ja comença a canviar, aprofitant que encara el sol es deixa veure, amb la Mercè i el Jordi vam anar a fer les fotos del Postboda a la platja!! Ens en vam anar cap a Girona, a la Platja de Canyet de Mar!

Aquell dia però quan vam arribar allà el cel estava ben ennuvolat! però qui ha dit que amb un cel ennuvolat no es poden fer fotos? A mi personalment, la llum i l'atmosfera d'un cel ple de núvols baixos m'agrada molt més. És una llum suau que envolta, no hi ha ombres dures ni marcades, i cal dir que al ser setembre i el dia que feia, estavem sols practicament!! un ambient perfecte!

Un deixo aqui un resum de les fotos, però podeu veure'n més entrant AQUÍ

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page