top of page

AnLA... Una HISTÒRIA SENSE FINAL


L'Anabel i la Lara son dues persones que si les coneixes en quedes enamorat, de cada una d'elles, de la complicitat que tenen en comú, de les seves rialles, bromes.... de les mirades...

Fer sessions de fotos sempre és per mi emocionant, però quan veus com es miren les parelles, i tu ets partícep d'aquests moments, no es pot explicar el que sent el fotògraf! Poder veure aquelaa màgia i sentir-la des de l'altra banda de la càmera és molt emocionant.

En aquesta ocasió la Goka tenia clara la localització, dues amants de les jaquetes de pell, envoltades pel blanc de la neu i el gris de l'esfalt. així que vam anar cap al Montseny a veure que ens quedava d'aquell paissatge blanc que ens havia regalat setmanes abans.

Tot va ser perfecte! Ja que encara que buscavem més neu, però que era díficil trobar-ne, el paissatge no va fallar, ni el bon dia, que ens va permetre tenir una sessió variada, meitat fulles i meitat fred de neu.

Va ser un matí en que les hores van passar volant, i que vam acabar fent un beure allà dalt a Santa Fè del Montseny, que sinó hi heu estat, aneu-hi! Un indret preciós i màgic que no em canso mai de veure.

Gràcies per l'experiència noies, seguiu preparant aquesta aventura en la que aviat entrareu!

Comments


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page