top of page

OT1 El REENCUENTRO- Un dels moments més intensos de la meva vida.


Avui fa 3 mesos d'un dels moments més esperats per milers i milers de persones...

Com molta gent recordaré el dia 31 Octubre de 2016 com un dels dies més intensos de la meva vida, ja que el que es va reviure en el Palau Sant Jordi, potser no van ser les millors actuacions de les seves vides, però si que va ser l'actuació amb la que van arribar al cor de més persones, entre elles, jo.

Feia 15 anys de la primera edició d'OT, i potser uns 14 que els seguia, concretament a una, ja que tothom té el seu preferit, doncs els de la Goka és la Chenoa, aquesta veu juntament amb la persona, la qual he tingut la sort de poder veure moltes vegades fins al punt que ja sabia qui era la que concert rera concert s'amagaba darrera la càmera....aiiss quins records...

Però tornant al dia del gran concert, allò no va ser nomès un retrobament amb 16 persones que en el seu dia, la seva senzillesa, la seva innocència, les seves veus, veure com ploràven, com es divertien, com s'enamoraven,..ens va enganxar a molts, no va ser nomès això, allà a aquell estadi va ser molt més el que es va retrobar, ens vam retrobar la gent d'arreu d'Espanya que els seguiem, amics i amigues fets gràcies a aquest programa i que a dia d'avui perduren però que per distàncies no veus gaire. Ens vam retrobar amb les emocions, sentiments, records...tots ells viscuts fa 15 anys, per dir-ho d'alguna manera, vam tornar a tenir 18 anys, vam tornar a sentir-nos nens, va ser un viatge al passat que no es paga amb diners, i que tornaria a reviure una vegada, una altra..una altra... i com jo segur que molta gent!

La Goka té molts punts frikis si, és imaginativa, apasionada, una mica cabra que disfruta el que fa perque ho sent, a vegades seca i borde, però també té una part sentimental que no deixa veure gaires vegades, però que aquell dia va tornar a sortir.

Nomès els puc donar les gràcies, gràcies a tots, Rosa, Bisbal, Bustamante, Chenoa, Manu, Vero, Nuria, Gisela, Naím, Juan, Alejandro, Natalia, Àlex, Javián, Mireia i Geno.

Gràcies a tots/es!! #vivaot1 #ot1reencuentro

Aquí teniu una petita sel.lecció, però teniu moltes més fotos a la web. Espero que amb elles pogueu reviure aquella nit màgica i tenir-ne un record més. CONCERT OT1 REENCUENTRO

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page