top of page

La Loca de los Gatos se'ns casa!! Despedida al Parc de l'Agulla


Hi ha sessions molt divertides però les sessions amb amigues son fantàstiques!! En aquest cas van oferir a la Goka de fer fotos a la despedida de l'Eva, on les seves amigues li havien preparat un dia de lo més divertit!

Ens vam trobar al Parc de L'Agulla de Manresa, les vaig reconèixer perque vaig veure un grupet de noies i una portava els ulls tapats xD i més sèria, jjajajajaja.

això va ser el començament d'un parell d'horetes que van passar volant entre somriures de totes! I és que els somriures amb amigues es multipliquen!

Va ser una sessió molt divertida, si hagués de resumir-la i quedar-me en alguns moments serien, el moment "se'ns desfan les orelletes de gat del xino" jajajaja, de la calor els hi queien les orelles jajaja, el moment de vendre les calces enormes pel parc, que un bon home, al veure l'empenta que hi posava l'Eva, va decidir comprar-les, surrealista! La foto final va ser de l'home amb les calces al cap. Però del que em quedo és amb les rialles! com sempre es diu, la millor medecina que una pot tenir és una tarda amb amigues!!

ah! i no ens oblidem dels 2 vigilants de seguretat que l'acompanyaven, jajaja. Us deixem un resum de fotos aquí a sota! i ja sabeu, si voleu passaruna estona divertida i imortalitzar els moments, contacteu amb la Goka!

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page