La Caixeta de la GoKa!


Així entrega la Goka les fotos, us agrada??

Aquí amb la Goka, quan fem les fotos en els casaments, tenim opció amb àlbum o sense àlbum, però sigui el que sigui el que escolliu, una caixeta amb unes quantes fotos en paper i l'usb, sempre us la donem!! <3

La Goka pensa que l'àlbum ès una part molt important per immortalitzar de manera física els moments viscuts en el que segurament serà un dels dies més importants i especials de la vostra aventura junts. Però per altra banda, l'àlbum la majoria de les vegades, acaba guardat en una postada, calaix, armari, i deixem de mirar-lo. En canvi, una caixeta rústica, amb fotos dels moments més importants o alguns d'ells, això sempre es pot tenir a mà per poder recordar aquest dia milers de vegades, en intimitat, amb la familia o amb els amics!!

Espero que us agradin tant com a mi les Caixetes de la Goka!!

#wedding #momentsdeparella #lagoka #mirefotografia #mercejordi #somautentics #casament #weddinglove

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square