top of page

La Caixeta de la GoKa!


Així entrega la Goka les fotos, us agrada??

Aquí amb la Goka, quan fem les fotos en els casaments, tenim opció amb àlbum o sense àlbum, però sigui el que sigui el que escolliu, una caixeta amb unes quantes fotos en paper i l'usb, sempre us la donem!! <3

La Goka pensa que l'àlbum ès una part molt important per immortalitzar de manera física els moments viscuts en el que segurament serà un dels dies més importants i especials de la vostra aventura junts. Però per altra banda, l'àlbum la majoria de les vegades, acaba guardat en una postada, calaix, armari, i deixem de mirar-lo. En canvi, una caixeta rústica, amb fotos dels moments més importants o alguns d'ells, això sempre es pot tenir a mà per poder recordar aquest dia milers de vegades, en intimitat, amb la familia o amb els amics!!

Espero que us agradin tant com a mi les Caixetes de la Goka!!

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page