top of page

El Martí aviat arribarà...


Fa una setmana vam anar a fer una sessió d'embaràs amb la Goka. Una sessió d'aquelles que són molt especials perque es tracta del primer fill!!

Aquesta sessió ja havia estat aplaçada un parell de vegades, ja que al ser fotos en exterior, a vegades el temps no acompanya massa, però l'altre dia tot era perfecte!! Així que ens vam trobar a Balsareny amb la Laura i el Jordi!

Què puc dir de la sessió? Nomès us diré 4 elements: un sol valent de tardor, una pluja de fulles daurades, els contrastos verds resacosos de l'estiu i unes mirades de complicitat.... els ingredients perfectes per aquest còctel d'amor que vam viure!

Us deixem unes fotos de resum! la resta a la web!

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page