top of page

L'ornamentació floral de Cal Traval!


DECORACIONS FLORALS DE CAL TRAVAL!

En un casament son moltes les coses qui entren, molts detalls i ornaments, a part del menú i del recinte on cel.lebrareu el vostre casament, heu de decidir moltes coses més, i l’ornamentació floral és una d’elles!

En aquesta ocasió vam trobar-nos amb els professionals de Cal Traval, l’Olga i el David! Una parella que comparteixen el gust per les coses ben fetes i que ens ho van demostrar a l’Oller del Mas em aquest casament!

A part del fabulós ram de la núvia, i dels detalls florals del nuvi i el seu germà i nebot, van ser els encarregats de montar l’arc que presidiria la cerimònia, els rams de les taules del convit, i tota la decoració floral que ens anàvem trobant! nomès puc dir que la Goka es va quedar amb la boca oberta…ESPECTACULAR!!

Aquí teniu un recull de les imatges de la feina d’aquesta parella! si no sabeu a qui encarregar l’ornamentació parleu amb ells aquí!

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page