top of page

Sessions Diferents amb la Goka!


Com més sessions fem, i més gent tinc el gust de conèixer, vaig veient que cada parella, cada persona és diferent, i això s'ha de reflexar en les sessions, sembla lògic oi? Doncs a vegades és complicat... per això cada dia és un repte nou!

En aquesta ocasió vaig tenir el gust de poder retratar a algú molt especial per mi i a la vegada de tan especial que era, és feia complicat, a la meva germana!!

La meva germana em va demanar que volia que li fes una sessió de fotos a ella i a la seva parella (el meu cunyadíssim!! que odia les fotos!!) Una parella, diferent, jove, ell va sobre rodes, ella és una dissenyadora web, la cosa pintava tant bé que feia por!

Vam triar per l'ocasió un ambient abandonat, un dia mig núvol mig sol... i unes bengales de fum!

La veritat és que a part de riure, van quedar unes fotos on ells estan tal com son, naturals, i diferents!

Aquí us en deixo unes quantes perquè les veigueu!

I si voleu sessions diferents, parleu amb la Goka! Intentarem fer-ho el millor possible!

Comments


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page