top of page

La Phoebe ja és aquí!


Unes setmanes abans ja els haviem fet la sessió d'embaràs a la Vane i al Moi, dic unes setmanes perquè vam anar justets de temps. I ara el moment de fer fotos a la Phoebe!

Per fer la sessió ens vam desplaçar a casa seva, ja sabeu la Goka fa sessions a domicili molts cops, en cassos de nadons, sempre. Aquestes sessions no queden com als estudis, però queden més naturals, i per molts pares és més còmode, així que cap allà vam anar!

D'entrada la Phoebe no volia dormir, però amb una mica de mà, la vam tenir ben endormiscada i es va deixar fer algunes fotos, això si... fins que va obrir els ulls!! Quan va obrir els ulls ja no els va tancar! però així vam poder observar que té uns ulls grans i expressius que li brillen més que els diamants!

En la sessió també hi havia el seu germà, que de segur que li ensenyarà tot el que els pares no volen xD

Aquí us deixem un recull de fotos!

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page